INVITAȚIE

EPISCOPIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ A CANADEI și Parohia Sf. Ier. NICOLAE și Sf. Prooroc ILIE – Port Kells, Surrey

Vă invită sâmbătă, 7 octombrie 2023, ora 5.00 pm, la conferința susținută de Arhidiacon Adrian Sorin Mihalache

DOI OAMENI S-AU SUIT LA TEMPLU SA SE ROAGE” – câteva descoperiri neuro-științifice relevante privind exigentele vieții spirituale si provocările societății actuale

Aflat intr-un turneu de conferințe si prelegeri in America de Nord si vestul Canadei, Părintele Arhidiacon Adrian Sorin Mihalache va fi oaspetele bisericii Sf. Ierarh Nicolae si Sf. Prooroc Ilie din Port Kells, Surrey B. C. in ziua de sâmbăta 7 Octombrie 2023, ora 5.00 pm.

Conferința va fi interactivă, cu întrebări și răspunsuri.

Conferința va fi preluată in direct de Episcopia Ortodoxa Romană a Canadei și va fi deschisă de către Preasfințitul Episcop Ioan Casian, episcopul ortodox roman al Canadei, aflat in tabăra ROYA de la Mono, și care va participa la conferința alături de tinerii prezenți la congresul ROYA.

Conferinta poate fi urmarita pe facebook aici

De asemeni vineri 6 Octombrie 2023, ora 6.00 pm si duminica 8 Octombrie 2023, ora 2.00 pm puteți participa la alte doua conferințe speciale la Parohia Sfânta Treime din 220 Carnarvon St. New Westmister.
Detalii la adresa parohiei https://sfanta-treime.org/ sau la parintele Nicolae Iosif Lapuste.

Arhidiacon Sorin Adrian Mihalache este licențiat în matematică și teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie și fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universității „Al. I. Cuza” din Iași, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei”, sub îndrumarea prof. univ. dr. Ștefan Afloroaei.

Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie și Știință al Universității „Al. I. Cuza” Iași, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie și Știință al Fundației „Solidaritate și Speranță”, fiind implicat și în alte proiecte și activități cu specific interdisciplinar. Este tatăl a patru copii.

Va așteptăm cu drag!

Pr. C. I. Dragomir